Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Juustune kukeseenpasta singiga

Argitoidud

Juustune kukeseenpasta singiga

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Kukeseenepasta valmistamisel kasuta kindlasti 35% rõõska koort. See pakseneb kuumutades paremini kui lahjem koor.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
100 g Spagetid
100 g Talusink
0.5 tk Mugulsibul
150 g Kukeseen
1 dl Rõõsk koor 35%
Parmesan v. muu kõva juust
1. Keeda spagetid soolvees ja nõruta.
2. Haki sink, sibul ja kukeseened.
3. Prae pannil esmalt sink, seejärel sibul ja seened.
4. Lisa pannile spagetid ja kuumuta kergelt.
5. Vala peale vahukoor ja lisa pannile ka Parmesani-laastud.
6. Kuumuta roog läbi, kuni kaste on paksenenud ja juust on hakanud kergelt sulama.
7. Maitsesta musta pipraga ja serveeri värske basiilikuga.

HEA IDEE!
* Kukeseenepastas sobib kasutada ka sinihallitusjuustu, kuid siis vähenda singi kogust, et üldmaitse liiga intensiivseks ei muutuks. 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke