Argitoidud

Kuskuss kukeseentega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Seened, ürdid ja kuskuss on mõnusaks vahelduseks kooresele seenekastmele.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Puhasta ja haki seened ning küüslauk.
2. Kuumuta potis õli ja prae selles küüslauk ning kukeseened.
3. Lisa potti kuskuss ja kuumuta segades korraks läbi.
4. Vala kuskussile soolaga maitsestatud keev vesi, sega läbi ja kata pott kaanega. Tõsta pliidilt eemale ja jäta hauduma, kuni terad on pehmed.
5. Sega valmis toit kahvliga läbi ja lisa serveerides roale värskeid ürte.

HEA TEADA!
* Kuskussi valmistamisel võib rusikareeglina arvestada võrdses koguses tangu ja vett. Samas tasub lugeda pakendilt alati juhiseid, sest osa toodete puhul nähakse ette ka suuremat vedelikukogust.
* Vee asemel võid kuskussi valmistada ka puljongiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa