Argitoidud

Soe kukeseenesalat kartuliga

Keskmine hinne: 3.36 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Metsahõnguline hõrk roog, millega vastupandamatut seeneisu leevendada.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Haki sibul ja seened, lõika peekon ribadeks ja kartulid kuubikuteks.
2. Prae peekon kergelt läbi.
3. Lisa sibul ja prae klaasjaks.
4. Lisa kartulid ja seened ning prae läbi.
5. Purusta kadakamarjad ja lisa roale koos musta pipraga.
6. Serveerides lisa värske hakitud till.

HEA TEADA!
* Kui kadakamarju pole kusagilt võtta, lisa roale hoopis tüümiani, mis samuti vürtsikat varjundit annab.
* Soola lisa vastavalt sellele, kui soolane on liha, mida kasutad. Peekoni asemel võid kasutada ka sinki, nt toorsuitsusinki või talusinki. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa