Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Soe kukeseenesalat kartuliga

Argitoidud

Soe kukeseenesalat kartuliga

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Metsahõnguline hõrk roog, millega vastupandamatut seeneisu leevendada.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
250 g Kartul (keedetud)
50 g Mugulsibul
60 g Peekon
150 g Kukeseened
3 tk Kadakamarjad
Must pipar
Aedtill (värske)
1. Haki sibul ja seened, lõika peekon ribadeks ja kartulid kuubikuteks.
2. Prae peekon kergelt läbi.
3. Lisa sibul ja prae klaasjaks.
4. Lisa kartulid ja seened ning prae läbi.
5. Purusta kadakamarjad ja lisa roale koos musta pipraga.
6. Serveerides lisa värske hakitud till.

HEA TEADA!
* Kui kadakamarju pole kusagilt võtta, lisa roale hoopis tüümiani, mis samuti vürtsikat varjundit annab.
* Soola lisa vastavalt sellele, kui soolane on liha, mida kasutad. Peekoni asemel võid kasutada ka sinki, nt toorsuitsusinki või talusinki. 

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool