Argitoidud

Kreemine kanapirukas rukkipõhjal

Keskmine hinne: 3.4 Allikas: Estover OÜ Autor: Kristel Vokk
Mahlased pirukad on head igal ajal.
Valmistusaeg: 20-40 min
1. Põhja valmistamiseks sega jahu suhkruga. Mudi külm või jahuga ning lisa peeneks riivitud parmesan. Lisa külm vesi ning mätsi tainaks. Vooderda 26 cm läbimõõduga pirukavormi põhi ja ääred tainaga ning aseta külmkappi. Kuumuta ahi 200 C-ni küpseta põhja 10 minutit.
2. Vispelda täidise jaoks munad ja toasoe toorjuust, kuni saavutad ühtlase massi, maitsesta soolaga. Haki kanafilee, sibul ja toorsuitsupeekon. Prae kuni kana on küps, lisa magus tšikkikaste. Haki tomatid, Ahja juust.
3. Lao põhjale kanatäidis, tõsta peale kirsstomatid, lapi juust ja vala üle toorjuustu täidisega. Küpseta 200 kraadi juures 20 minutit. Parim veidi jahtunult.
Kogus 8 tükki.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Katrin 27.juuli 2013 18:06
Pirukas tuli hästi välja, panin aga põhja tegemisel veidi rohkem vett. Rukkipõhi annab huvitava maitse erinevalt tavalisest nisujahuga muretaignast, tervislikum ka:) midagi leivasõpradele kindlasti!
1