Argitoidud

Kergelt tšilline tomatisupp toorjuustu ja krevettidega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Estover OÜ Autor: Kristel Vokk
Jahutavalt tšilline supp saab toorjuustuslt maheduse ja täidluse.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Kuumuta potis õli. Lisa hakitud sibul ja purustatud küüslauk ning hauta madalal kuumusel umbes 4 minutit. Sega juurde tomatid ja köögiviljapuljong ning kuumuta supp keemiseni. Alanda kuumust, kata pott kaanega ning keeda madalal kuumusel umbes 10 minutit.
2. Lisa basiilik ja toorjuust ning püreesta nuimikseriga ühtlaseks. Kuumuta läbi, sega juurde suhkur, maitse järgi soola, värskelt jahvatatud pipart.
3. Sulata hiidkrevetid ja kalla liigne vedelik ära. Kuumuta pannil oliiviõli, haki sisse tšilli ja purustatud küüslauk. Prae krevette mõlemalt poolt umbes 1-2 minutit. Maitsesta soolaga ning tõsta supile.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kangmin 17.veeb 2014 07:26
What I find so inretesting is you could never find this anywhere else.
nii 03.dets 2013 12:50
Kallid retseptivormijad, palun pange kirja milliseid purustatud tomateid te soovitate kasutada. Ükskõik mis rooga ma teen ja selline suppi eriti, saab olema täiesti hapu. Ei päästa seal sweet chilli, toorjuust, krevetid, ega 1tl (ega 2) suhkrut.
1