Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kergelt tšilline tomatisupp toorjuustu ja krevettidega

Argitoidud

Kergelt tšilline tomatisupp toorjuustu ja krevettidega

Kristel Vokk Estover OÜ
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Kristel Vokk
Jahutavalt tšilline supp saab toorjuustuslt maheduse ja täidluse.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 tk Mugulsibul
3 küünt Küüslauk
2 sl Oliiviõli
800 g Purustatud tomatid
3.5 dl Köögiviljapuljong
1 peotäis lehti Basiilik
200 g Philadelphia Sweet Chilli toorjuust
1 tl Demerara suhkur
Sool
Must pipar
KREVETID
12 tk Hiidkrevett
2 küünt Küüslauk
1 kaun Tšilli (kuivatatud)
Oliiviõli
1. Kuumuta potis õli. Lisa hakitud sibul ja purustatud küüslauk ning hauta madalal kuumusel umbes 4 minutit. Sega juurde tomatid ja köögiviljapuljong ning kuumuta supp keemiseni. Alanda kuumust, kata pott kaanega ning keeda madalal kuumusel umbes 10 minutit.
2. Lisa basiilik ja toorjuust ning püreesta nuimikseriga ühtlaseks. Kuumuta läbi, sega juurde suhkur, maitse järgi soola, värskelt jahvatatud pipart.
3. Sulata hiidkrevetid ja kalla liigne vedelik ära. Kuumuta pannil oliiviõli, haki sisse tšilli ja purustatud küüslauk. Prae krevette mõlemalt poolt umbes 1-2 minutit. Maitsesta soolaga ning tõsta supile.

KOMMENTAARID

Kangmin 17.veeb 2014 07:26
What I find so inretesting is you could never find this anywhere else.
nii 03.dets 2013 12:50
Kallid retseptivormijad, palun pange kirja milliseid purustatud tomateid te soovitate kasutada. Ükskõik mis rooga ma teen ja selline suppi eriti, saab olema täiesti hapu. Ei päästa seal sweet chilli, toorjuust, krevetid, ega 1tl (ega 2) suhkrut.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool