Argitoidud

Oa-tomatisalat

Keskmine hinne: 3.72 Allikas: Oma Maitse Autor: Katrin Press
Sobib eelroaks või lisandiks.
Valmistusaeg: 20-40 min
1. Haki sibul, tükelda oad ja tomatid.
2. Vala keedunõu põhja õli ja prae sibul klaasjaks. Seejärel lisa oad, tomat ja küüslauk. Keeda, maitsesta
soola, suhkru ja pipraga.
3. Kui oad on pehmed, tõsta salat puhastesse purkidesse ja kaaneta.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 03.aug 2015 09:28
Tomateid ära koorima ei pea, eriti sel juhul kui kasutada on mõnusa viljalihaga omakasvatatud tomateid ( "Härjasilm"). Mahlaste sortide puhul, kus koor on tihke, ei taha viimane isegi keetes eriti pehmeks minna, vaid jääb pärast nahksete ribadena salatisse-kastmesse. Ja kui mahl ka aurustub, siis suurt viljaliha massi nagu alles ei jäägi. Seepärast on sordi valik siin peamine.
Tiia 01.aug 2015 15:51
Kas tomatid peab ikka enne koorima ka? Tänan vastuse eest.
Santy 17.veeb 2014 09:26
Heck of a job there, it ablesutoly helps me out.
Sirli 26.aug 2013 11:23
Väga maitsev tuli välja. Uus potitäis juba pliidil...:)
1