Argitoidud

Sirmikušnitsel

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Seened potti, pannile ja purki Autor: Lia Virkus
Ühest suurest sirmikust saab korraliku maitsva kõhutäie. Munas ja jahus paneeritud sirmik maitseb praetult nagu vasikaliha. Sirmikul tasub süüa vaid kübarat, jalg on puine ja pole maitsev. Kel oma õuenurgas sirmikud kasvamas, on suure õnnega koos.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
1. Puhasta seenekübar pintsliga.
2. Pane supitaldrikusse pisut jahu ja sega soolaga, teises taldrikus klopi muna väikese veetilgaga lahti. Kasta sirmikukübar mõlemalt poolt munasse ja seejärel jahusse.
3. Prae pannil või-õlisegus paar minutit mõlemalt poolt või kuni kauni kuldpruuni värvuseni. Maitsesta soola ja musta pipraga ning söö kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa