Argitoidud

Kuuseriisikasõrnikud

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Seened potti, pannile ja purki Autor: Pille Enden
Kuuseriisikad kuuluvad vaieldamatult seente tippklassi. Sõrnikutesse sobivad need oma natuke magusa ja natuke mõrkja maitsega imehästi. Serveerides sõrnikuid värske salati ja hapukoorega, on see korralik kõhutäis.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Haki sibul ja hauta 5‒6 minutit võis. Lisa tükeldatud seened ja prae 2‒3 minutit. Sega kohupiima hulka munakollased, jahu, suhkur ja sool. Sega hulka sibul ja seened ning hakitud petersell.
2. Vormi segust pallid ja suru need pätsiks. Paneeri pätse jahus ja prae õlis 3‒5 minutit kummaltki poolt.
3. Serveeri hapukoorega. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa