Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Röstitud nuikapsas

Argitoidud

Röstitud nuikapsas

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Röstitud nuikapsas sobib söömiseks nii eraldi roana kui ka lisandiks kas kala, liha või kana kõrvale.

20-40 min

Retsept
portsjonile
250 g Nuikapsas
2 sl Või
2 küünt Küüslauk
Sool
Must pipar
2 sl Parmesan (riivitud) v. muu kõva juust
1. Koori nuikapsas ja lõika meelepärasteks tükkideks.
2. Koori küüslauk ja purusta.
3. Sulata pannil või ja selles küüslauk.
4. Sega kapsatükid sulavõiga ja maitsesta soola ning pipraga.
5. Küpseta kapsast 15 minutit 230kraadises ahjus.
6. Ahjust võetuna puista kapsastele riivitud Parmesani.

KOMMENTAARID

liina 16.okt 2015 12:55
Tegin ilma juustuta ja tuli väga maitsev!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes