Argitoidud

Röstitud nuikapsas

Keskmine hinne: 2.7 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Röstitud nuikapsas sobib söömiseks nii eraldi roana kui ka lisandiks kas kala, liha või kana kõrvale.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Koori nuikapsas ja lõika meelepärasteks tükkideks.
2. Koori küüslauk ja purusta.
3. Sulata pannil või ja selles küüslauk.
4. Sega kapsatükid sulavõiga ja maitsesta soola ning pipraga.
5. Küpseta kapsast 15 minutit 230kraadises ahjus.
6. Ahjust võetuna puista kapsastele riivitud Parmesani.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
liina 16.okt 2015 12:55
Tegin ilma juustuta ja tuli väga maitsev!
1