Argitoidud

Nuikapsa-porgandisalat

Keskmine hinne: 3.73 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Magus juurikasalat, mida hea niisamagi krõbistada. Nuikapsa viljaliha võib kokkupuutel õhuga muutuda tumedaks. Selle vastu aitab, kui kooritud (ja hakitud) kapsa enne lõplikku töötlemist külma vette seisma jätad. Lase toorsalatitel umbes pool tundi maitsestuda, et kastmete ja aedviljade maitsed seguneksid.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Koori nuikapsas ja riivi.
2. Riivi ka porgandid.
3. Haki petersell.
4. Pigista sidrunist mahl ja vahusta õliga kastmeks. Maitsesta soola ja pipraga.
5. Sega kõik komponendid omavahel salatiks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa