Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Koorene nuikapsahautis

Argitoidud

Koorene nuikapsahautis

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Singiga või singita...selles on vaid küsimus.

20-40 min

Retsept
portsjonile
250 g Nuikapsas
100 g Suitsusink
2 küünt Küüslauk
1 tk Mugulsibul
8 tk Kirsstomat
1 dl Rõõsk koor 35%
Sool
Must pipar
1. Lõika sink peenemaks ja prae pannil.
2. Haki sibul ja küüslauk ning lisa pannile.
3. Koori nuikapsas ja lõika väiksemateks tükkideks.
4. Lisa nuikapsas pannile ja lase mõni minut pruunistuda.
5. Poolita tomatid ja lisa pannile.
6. Sega kõik läbi ja vala peale koor.
7. Hauta umbes 20 minutit ning maitsesta soola ja pipraga.

HEA TEADA!
* Võid lisada roale ka pastinaaki ja/või porgandit.
* Kui kasutad väherasvast sinki, lisa pannile ka veidi õli. Eelista tugevamaitselist sinki (või ka peekonit), mis lisab roale mõnusat suitsust mekki.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes