Argitoidud

Kinoaga täidetud tomatid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Külmana on täidetud tomatid mõnus, salatit asendav suupiste, kuid võid need koos täidisega ka mõneks minutiks hoopis ahju panna ja riivitud juustu peale raputada. 
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 3 portsjonit
1. Loputa kinoa voolava vee all ja pane seejärel veega potti. Lase keema tõusta ja seejärel hauta mõõdukal tulel kümme minutit.
2. Haki küüslauk ja kuumuta kergelt õli sees pannil koos ingveri ja tšilliga.
3. Haki kanaliha väikesteks tükkideks ja lisa pannile. Prae, kuni kanaliha on küpsenud. Maitsesta kalakastmega.
4. Kui kinoa on pehme, sega see kanaga.
5. Lõika tomatitelt rohelise varre juurest ettevaatlikult kaas ära.
6. Tühjenda tomati sisu.
7. Täida tomatid kana-kinoaseguga.
8. Serveerimisel lisa igale tomatile lusikaga külma kastet, mis on valmistatud maitsestamata jogurtist ja hakitud murulaugust.


HEA TEADA!
* Tühjendatud tomatite sisu võid lisada samuti pannile kana hulka, et segu mahlasem jääks.
* Täidise maitsestamisel võid lisada ka laimimahla, sojakastet, koriandrit, rohelist sibulat, punast karrit või mõnda Tom Yumi supi valmissegu.
* Proovi tomateid täita ka kuskussi või läätsedega. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa