Argitoidud

Heeringasalat lillkapsa ja aedubadega

Keskmine hinne: 3.61 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Salati jaoks ei ole vaja lillkapsast enne aurutada ega keeta. Kui kasutad väikeseid õisikuid, siis need marineeruvad tänu salatikastmele, sest kastmes sisalduv äädikas muudab lillkapsa pehmemaks. 
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Eralda väikesed lillkapsaõisikud.
2. Lõika heeringas väiksemateks tükkideks.
3. Auruta või keeda aedoad ning lõike väiksemateks juppideks.
4. Haki roheline sibul.
5. Sega kastme komponendid ja maitsesta soola ning purustatud musta pipraga.
6. Sega kaste salatikomponentidega ja lase mõnda aega maitsestuda.

HEA TEADA!
* Võid lisada salatisse ka värsket või värskelt hapendatud kurki, samuti tilli.
* Aedubasid keetes või aurutades ära lase neil liiga pehmeks muutuda. Oad võiksid jääda kergelt krõmpsuks. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa