Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Heeringasalat lillkapsa ja aedubadega

Argitoidud

Heeringasalat lillkapsa ja aedubadega

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Salati jaoks ei ole vaja lillkapsast enne aurutada ega keeta. Kui kasutad väikeseid õisikuid, siis need marineeruvad tänu salatikastmele, sest kastmes sisalduv äädikas muudab lillkapsa pehmemaks. 

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
200 g Lillkapsas
250 g Soolaheeringas
Roheline sibul
100 g Roheline aeduba
KASTE
2 sl Majonees
2 sl Hapukoor
1 sl Valge veini äädikas
Sool
Must pipar
1. Eralda väikesed lillkapsaõisikud.
2. Lõika heeringas väiksemateks tükkideks.
3. Auruta või keeda aedoad ning lõike väiksemateks juppideks.
4. Haki roheline sibul.
5. Sega kastme komponendid ja maitsesta soola ning purustatud musta pipraga.
6. Sega kaste salatikomponentidega ja lase mõnda aega maitsestuda.

HEA TEADA!
* Võid lisada salatisse ka värsket või värskelt hapendatud kurki, samuti tilli.
* Aedubasid keetes või aurutades ära lase neil liiga pehmeks muutuda. Oad võiksid jääda kergelt krõmpsuks. 

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool