Argitoidud

Köögivilja-juustupirukas

Keskmine hinne: 3.4 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Värske köögivilja ja rohke juustuga suur ahjuplaadipirukas. Kogus 24 tükki.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistusaeg 1 tund + ahjus 25–30 min

1. Sega jahu, kartulipüree- ja küpsetuspulber. Näpi juurde või ja lisa hulka vesi, sega ühtlaseks. Pane täidise valmistamise ajaks külmkappi.
2. Koori porgandid, juurseller ja pastinaak. Riivi jämeda riiviga. Riivi samuti suvikõrvits. Lõika porru rõngasteks. Pane köögiviljad kuumale pannile vähese õli sisse, kuumuta pehmemaks, u 10–12 minutit. Lase jahtuda.
3. Rulli tainas 2 küpsetuspaberi vahel natuke suuremaks kui ahjuplaat. Võta pealmine paber ära ja tõsta tainas alumise paberiga koos ahjuplaadile, tõsta ääred üles. Murenda põhjale sinihallitusjuust ja laota sellele jahtunud köögivili. Klopi lahti munad, sega kohvikoore, jahu ja maitseainetega. Vala pirukale, raputa peale riivjuust. Küpseta 225-kraadises ahjus 25–30 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa