Argitoidud

Juustu-sibulapirukas

Keskmine hinne: 3.42 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Rohke juustu ja pehmeks hautatud sibulaga pirukas võib olla toitev eine või hõrk suutäis klaasi veini juurde.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistus 45 minutit + ahjus 20 minutit Maksumus : 74 kr Kalorsus: 235 kc al / tk Leia oma tee. Traditsiooniline

1. Sega jahu ja sool. Näpi hulka külm või ja näpi purutaoliseks massiks. Sega munakollased ja vesi, vala taina hulka ja sega ühtlaseks. Pane tainas täidise valmistamise ajaks külmkappi.
2. Kuumuta või pannil, lisa hakitud peekon ja pruunista krõbedaks. Lisa õhukesteks viiludeks lõigatud sibulad ja hauta 10 minutit, kuni need on pehmed ja kuldse värviga. Vala juurde vahukoor, tõsta pann pliidilt ja lase pisut jahtuda.
3. Rulli tainas lahti ja tõsta ahjuplaadile küpsetuspaberile. Tõsta ääred üles. Sega hautatud sibulate hulka
2/3 riivitud juustust ja suurem jagu lahtiklopitud munast. Tõsta segu tainale. Lao pirukale poolitatud tomatid ja ülejäänud riivjuust. Määri ääred järelejäänud munaga. Küpseta 220-kraadises ahjus 20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa