Argitoidud

Penned ahjus röstitud fenkoli, tomatite ja oliividega

Keskmine hinne: 2.86 Allikas: Taimetoidud kõigile Autor: Tiina Lebane
Kuumas ahjus röstimine annab köögiviljadele pisut magusa maitsenüansi, mis vastandub mõnusalt soolakatele oliividele ja juustule. Rosmariin viimistleb roa tõeliselt Vahemere-hõnguliseks.
    
Valmistusaeg: 20-40 min

10 minutit + 20-30 minutit ahjus

Kogus: 4 portsjonit
1. Kuumuta ahi 200 kraadini. Samal ajal lõika fenkol lühikesteks kangideks. Poolita oliivid ja kirsstomatid. Aseta köögiviljad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, raputa peale must pipar ja ürdid ning nirista üle õliga. Rösti köögivilju 200-kraadises ahjus 20–30 minutit, aegajalt segades, kuni fenkol on pehme.
2. Keeda penne’d soola ja törtsukese õliga pehmeks ning nõruta. Vala pasta suurde kaussi, lisa röstitud köögiviljad ja maitsesta vajadusel soolaga. Lisa ka riivitud Parmesan ja sega läbi. Roog sobib suurepäraselt kergeks õhtusöögiks, kõrvale paku jahedat valget veini.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa