Argitoidud

Köögiviljaraguu lihaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Söögimosaiik Autor: Tuuli Mathisen
Ühes pajas koos lihaga hautatud köögiviljad on tõenäoliselt üks universaalsemaid toite üleüldse. Koori ja haki asjad valmis ning hiljem keedab see end peaaegu ise valmis.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika liha väiksemateks tükkideks ning prae poti põhjas rasvaianes koos hakitud sibulaga läbi. Lisa potti veidi vett, lase keema tõusta ja keeda vaiksel tulel poolpehmeks.
2. Tükelda köögiviljad ja kalla need potti valmimise järjekorras pehmeks hauduma. Viimasena lisa kartulid.
3. Maitsesta raguud soola ja pipraga ning keeda, kuni kõikköögiviljad on korralikult pehmed.
4. Serveerides raputa peale maitserohelist. Võid kallata peale ka sulavõid või lisada hapukoort.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa