Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kana ja juustuga täidetud baklažaanilehvik

Argitoidud

Kana ja juustuga täidetud baklažaanilehvik

Emil Rutiku Kaukaasia köök
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Kristjan Lepp
Köögiviljast mahalne, juustust tummine ja kanalihast hõrk suutäis.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 tk Baklažaan
1 tk Kanafilee
1 tk Mugulsibul
1 tk Paprika
Soolaseened
1 tk Küüslauk
3 tk Tomat
2 dl Hollandi juust (riivitud)
1 sl Tomatipasta
Puljong
Must pipar
Sool
1. Pane kanafilee keema. Lõika baklažaan õhukesetks viiludeks nii, et vili jääb ühest servast terveks, ja väänuta ahjuplaadile lehvikuks.
2. Haki sibul ja küüslauk, prae küpseks, lisa tükeldatud seened, prae veel veidi, lisa hakitud paprika ning lase haududa.
3. Aja keedetud kanafileed läbi hakkmasina ning tõsta saadud mass pannile.
4. Koori tomatid, pane pannile, kalla sinna ka tomatipasta. Lisa segule õige pisut puljongit ning maitse järgi soola ja musta pipart.
5. Laota kogu kaste baklažaanilehvikule, puista üle riiivjuustuga ning pista 7-8 minutiks 180 kraadini kuumutatud ahju.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes