Argitoidud

Kana ja juustuga täidetud baklažaanilehvik

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kaukaasia köök Autor: Emil Rutiku
Köögiviljast mahalne, juustust tummine ja kanalihast hõrk suutäis.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pane kanafilee keema. Lõika baklažaan õhukesetks viiludeks nii, et vili jääb ühest servast terveks, ja väänuta ahjuplaadile lehvikuks.
2. Haki sibul ja küüslauk, prae küpseks, lisa tükeldatud seened, prae veel veidi, lisa hakitud paprika ning lase haududa.
3. Aja keedetud kanafileed läbi hakkmasina ning tõsta saadud mass pannile.
4. Koori tomatid, pane pannile, kalla sinna ka tomatipasta. Lisa segule õige pisut puljongit ning maitse järgi soola ja musta pipart.
5. Laota kogu kaste baklažaanilehvikule, puista üle riiivjuustuga ning pista 7-8 minutiks 180 kraadini kuumutatud ahju.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa