Argitoidud

Tomatine suvikõrvitsasupp juustuga

Keskmine hinne: 3.69 Allikas: Suvikõrvistatoidud salatitest magusani Autor: Lia Virkus
Maitsev supp, mida on hea teha nii argiõhtuks kui ka küllatulnud sõpradele. Valmista suppi noortest suvikõrvitsatest, et neid saaks kasutada koos kauni rohelise koorega ‒ see teeb supi kohe kaunimaks ja ka maitsvamaks.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika suvikõrvitsad väikesteks kuubikuteks. Haki sibul ja küüslauk. Kuumuta kõike suure poti põhjas õlis umbes 10‒15 minutit. Lisa tükeldatud tomatid (või konservtomatid koos vedelikuga) ja puljong. Kõigepealt lisa 5 dl puljongit, vajadusel vala juurde.
2. Poolita tšillikaun, eemalda seemned ja haki kaun peeneks. Lisa potti ja keeda siis kõike veel 10‒15 minutit. Siiani võid supi ka eelmisel päeval ette valmistada.
3. Lisa lõpuks lusikatäite haaval toorjuust ning maitsesta soola ja sidrunist pressitud mahlaga. Puista peale hakitud tilli ja oliive. Serveeri sidrunisektorite ja riivitud juustuga.

HEA TEADA!
Tomatite asemel võid kasutada ka terved-tomatid-omas-mahlas-konservi. Võta seda 800 g.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa