Argitoidud

Panniroog suvikõrvitsa, sinihallitusjuustu ja sibulaga

Keskmine hinne: 3.73 Allikas: Suvikõrvitsatoidud salatitest magusani Autor: Pille Enden
Vähestest komponentidest panniroog on lihtsast ja kiirest valmistamisviisist hoolimata gurmeeroana maitsev. Kui soovid, serveeri kõrvale koorega keedetud värskeid kartuleid.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika sibul ratasteks ja hauta 4‒5 minutit õlis. Lõika suvikõrvits pikuti pooleks, viiluta, lisa pannile ja hauta 5‒6 minutit. Lisa kohvikoor, toor- ja sinihallitusjuust ning sega, kuni juustud on kastmes sulanud. Maitsesta soola ja pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
lihtinimene 08.sept 2013 22:39
Toorjuustu asendasin kukeseene-
merevaiguga ja tuli väga hea.
Maitses 04.sept 2013 09:14
Väga maitsev roog. Sinihallitusjuustu panin 100 gr.
ztek 17.aug 2013 09:56
proovi seda
1