Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Panniroog suvikõrvitsa, sinihallitusjuustu ja sibulaga

Argitoidud

Panniroog suvikõrvitsa, sinihallitusjuustu ja sibulaga

Pille Enden Suvikõrvitsatoidud salatitest magusani
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Vähestest komponentidest panniroog on lihtsast ja kiirest valmistamisviisist hoolimata gurmeeroana maitsev. Kui soovid, serveeri kõrvale koorega keedetud värskeid kartuleid.

20-40 min

Retsept
portsjonile
800 g Suvikõrvits
3 tk Mugulsibul (suur)
2 sl Õli
2.5 dl Rõõsk koor 10%
4 sl Toorjuust
50 g Sinihallitusjuust
Sool
Must pipar
Lõika sibul ratasteks ja hauta 4‒5 minutit õlis. Lõika suvikõrvits pikuti pooleks, viiluta, lisa pannile ja hauta 5‒6 minutit. Lisa kohvikoor, toor- ja sinihallitusjuust ning sega, kuni juustud on kastmes sulanud. Maitsesta soola ja pipraga.

KOMMENTAARID

lihtinimene 08.sept 2013 22:39
Toorjuustu asendasin kukeseene-
merevaiguga ja tuli väga hea.
Maitses 04.sept 2013 09:14
Väga maitsev roog. Sinihallitusjuustu panin 100 gr.
ztek 17.aug 2013 09:56
proovi seda
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes