Argitoidud

Sorba kanaga ehk kanasupp safraniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kaukaasia köök Autor: Emil Rutiku
Kaukaasia köögi maitseid on rikkust ja lopsakust. Kanasuppi herneste, ploomide ja safraniga on põnev pakkuda ka mõnel pärastlõunasel pidulaual. 
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 2 portsjonit

1. Pane kana keema, eemalda vaht. Keeda puljong valmis ja kurna. Tõsta puljong uuesti tulele, lisa pestud riis ning kergelt hautatud sibulakuubikud. Keeda, kuni riis on poolküps. Lisa supile herned ja ploomid ning lase veel 1 minutit keeda.
2. Tükelda kontidest puhastatud kanaliha, pane potti ning puista supile ka hakitud till. Lase veel 2 minutit keeda, serveerimisel kalla supile safranitõmmis. Maitsesta pipra ja soovi korral ka soolaga.


SAFRANITÕMMIS
Pane mõned safraniniidid vee või sulatatud võikilluga likku ja lase umbes pool tundi tõmmata.

HEA TEADA!
Ploomid võid asendada ka 1 sl kikerhernestega.

 

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa