Argitoidud

Hakklihakaste aedviljade ja kookospiimaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Hakkliha. Pisikesest frikadellist pikkpoisini Autor: Rudolf Visnapuu
Eestipärane hakklihakaste on kahtlemata kõigile tuttav kodutoit, sest tegu on ju väga maitsva roaga. Kuid ka siin on ohtralt erinevaid võimalusi teha see tavapärane roog veel huvitavamaks ja n-ö ebatavalisemaks.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit

1. Puhasta köögiviljad ja lõika ribadeks. Kuumuta suuremal kastmepannil õli ning prae selles puhastatud ja hakitud küüslauk ning hakkliha. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa puljong ja kookospiim ning kuumuta keemiseni. Soovi korral paksenda kastmepaksendaja või maisitärklisega.
2. Teisel kuumal pannil prae väheses õlis kiirelt ribadeks tükeldatud köögiviljad. Lisa need hakkliha-kookosekastmele, kuumuta veel kord keemiseni ja maitsesta lõplikult. Serveeri aurutatud või keedetud riisiga.

HEA TEADA!
Soovi korral võid lisada kastmesse veel ingverit, tšillit, erinevaid karrisid jne.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
44596 19.aug 2013 20:59
ka suvikõrvitsaga
1