Argitoidud

Grillitud kanakebabid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Hakkliha. Pisikesest frikadellist pikkpoisini Autor: Indrek Kivisalu
Kanaliha ja basiiliku kombinatsioon on võrratu! Hakkliha kasutades saab sinna juurde mõelda veel ja veel
erinevaid lisandeid. Basiiliku võib asendada näiteks pestoga ja see, kes tahab kergemat maitset, võib lisada riivitud õuna – fantaasial pole piire. Tähtis on aga meeles pidada, et lisandeid ei saaks rohkem kui liha, sest siis ei pruugi liha enam koos püsida. Siin on kebabi vardavariant ja lihtne baasretsept.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Haki basiilik peeneks ning sega hakkliha ja munaga. Maitsesta soola ja pipraga ning sega jõuliselt tampides
ühtlaseks massiks. Eralda portsjoniteks ja vormi need ümber grillvarraste.
2. Grilli kuumal grillil või grillpannil valmimiseni. Serveeri grillitud aedvilja või toorsalatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa