Argitoidud

Ahjukala koore ja pirniga

Keskmine hinne: 2.78 Allikas: Piim lauale ja kõhtu Autor: Epp Mihkels
Sinihallitusjuustu ja pirni kooslus annab punasele kalale huvitava, pisut pikantse meki. Sinihallitusjuust sulab koore sisse ja koos moodustub neist mõnus kaste. Paku riisi juurde ning maitsev kõhutäide ongi olemas!
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Eemalda fileelt nahk ja lõika kala 2–3 cm küljepikkusega kuubikuteks. Koori pirnid ja lõika õhukesteks sektoriteks või viiludeks.
2. Aseta kalatükid võitatud ahjuvormi ning maitsesta soola- pipraga. Puista peale pirnitükid. Pudista sinihallitusjuust kaussi ja sega kohvikoorega. Vala segu kalale. Riputa üle vähese pipraga.
3. Küpseta 200kraadises ahjus umbes pool tundi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Henri 03.okt 2013 18:10
Ausaltöeldes pole ammu midagi nii halba söönud. Pirn sobib kalaga kokku umbes sama hästi kui sinep jäätisega.
1