Argitoidud

Seenetäidisega karbonaad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Mitut moodi sealiha Autor: Heli Sepp
Täidisest pakatav ja kuldpruuniks küpsetatud karbonaad paneb igaühel suu vett jooksma. Et saada lihale küpsetamisel ilus värv, kasuta pannil praadides õli ja või segu.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Haki seened ja sibu, passeeri pannil, sega ühtlaseks ja jahuta.
2. Lõika karbonaadi sisse 6 kuni 8 cm sügavused taskud. Pane taskutesse seene-sibulatäidis ja sule hambaorkidega.
3. Kuumuta õli kõrge äärega pannil ja pruunista lihataskuid mõlemalt poolt.
4. Küpseta kaanega kaetud pannil keskmisel kuumusel 10 minutit, korra pööra liha ka ringi.
5. Tõsta liha jahtuma. Vala pannile lihaleeme hulka vein ja keeda minutike.
6. Vala kaste läbi sõela lihale ja raputa peale hakitud peterselli.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa