Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Seenetäidisega karbonaad

Argitoidud

Seenetäidisega karbonaad

Heli Sepp Mitut moodi sealiha
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Täidisest pakatav ja kuldpruuniks küpsetatud karbonaad paneb igaühel suu vett jooksma. Et saada lihale küpsetamisel ilus värv, kasuta pannil praadides õli ja või segu.

20-40 min

Retsept
portsjonile
6 lõiku Kondiga seakarbonaad või seakarre
400 g Soolaseened
1 tk Mugulsibul
Lehtpetersell
Sool
Must pipar
Õli (praadimiseks)
1 dl Punane vein või vesi
1. Haki seened ja sibu, passeeri pannil, sega ühtlaseks ja jahuta.
2. Lõika karbonaadi sisse 6 kuni 8 cm sügavused taskud. Pane taskutesse seene-sibulatäidis ja sule hambaorkidega.
3. Kuumuta õli kõrge äärega pannil ja pruunista lihataskuid mõlemalt poolt.
4. Küpseta kaanega kaetud pannil keskmisel kuumusel 10 minutit, korra pööra liha ka ringi.
5. Tõsta liha jahtuma. Vala pannile lihaleeme hulka vein ja keeda minutike.
6. Vala kaste läbi sõela lihale ja raputa peale hakitud peterselli.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke