Argitoidud

Vietnami võileib

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Neeme Raud
Maitsekad saiad vürtsika sisuga.
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ 1 tund liha marineerimiseks

1. Alusta porgandi ja redise marineerimisest. Lõika porgand ja valge redis pikisuunas pöidlapikkusteks peenteks ribadeks.

2. Marinaadiks sega kokku 2 dl leiget vett, 1 tl soola, 5 sl suhkrut ja 0,5 dl 30% äädikat. Lase köögiviljaribadel vähemalt tund marinaadis seista.

3. Lõika saiast paraja pikkusega tükk ja poolita see pikisuunas. Noki sõrmede abil suurem osa saiasisu välja. Määri saiapooled heldelt majoneesiga ja soovi korral piserda peale pisut kala- või sojakastet.

4. Alumisele poolele laota korralik kiht värsket koriandrit, siis värske kurgi viilud. Järgmiseks kihiks on marineeritud ja korralikult nõrutatud redise- ja porgandiribad, seejärel paks kiht suupäraselt tükeldatud (toa)sooja BBQ-liha. Kõige peale aseta jalapeño-rõngad ja teine saiapool.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa