Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Mozzarella-tomatisalat krõbedal saial

Argitoidud

Mozzarella-tomatisalat krõbedal saial

Anni Arro Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Sandra Urvak
Sügisene karge ja puhas maitse. Tomatitest eelistan "Härjasüda" või "Kuldkalakest".

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
2 tk Tomat
50 g Kikerherned (konservist või keedetud)
0.5 tk Küüslauk
Basiilik
4 sl Oliiviõli
Sool
Must pipar
Rukola
Põldkännak või lambasalat
2 viilu Lavašš, ciabatta või sepik
1 pall Pühvlipiima-mozzarella
1. Tükelda tomatid sektoriteks ja aseta koos kikerherneste, hakitud küüslaugu ja puruks rebitud basiilikuga
kaussi. Lisa oliiviõli, sool ja pipar. Sega korralikult läbi ja jäta paariks minutiks tõmbama.
2. Lisa rukola ja põldkännak, sega kergelt läbi ja aseta kahele krõbedale röstitud saiaviilule. Kõige peale tõsta mozzarella.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes