Argitoidud

Kukeseente ja peekoniga täidetud suvikõrvitsad

Keskmine hinne: 3.47 Allikas: Oma Maitse Autor: Anni Arro
Kuldsed hetked veel viimase seenesaagiga.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika suvikõrvitsad pikkupidi pooleks ja kraabi lusikaga sisu välja. Aseta lootsikud tihkelt ahjuvormi, puista
üle soolaga ja küpseta 200 °C juures 10 minutit. Kalla ära eraldunud vesi.

2. Vahepeal puhasta seened, mis ei vaja kupatamist: haki peeneks ja prae pannil võis koos tükeldatud peekoni, sibula ja salveiga. Prae nii kaua, kuni vedelik on seentest eraldunud ja aurustunud. Kui tuleb palju vett, siis kalla enamik ära. Maitsesta soola ja pipraga.

3. Sega kokku muna, koor, riivitud juust ja hakitud till. Täida suvikõrvitsad seeneseguga ja kalla peale munakooresegu. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 25 minutit ehk kuni munasegu on hüübinud ja vorm
pealt kuldne. Serveeri suvikõrvitsaid koos väikese salati ja küpse munakoore-juustuseguga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Naljanina 13.aug 2015 14:25
Muidu oli väga hea. Aga järgmine kord teen munakoore pulbriks. Ei meeldinud kuidas nad hamba all krigisesid.
1