Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Goji-marjasupp kaneeli, laimi ja kirsiga

Argitoidud

Goji-marjasupp kaneeli, laimi ja kirsiga

Raili Mikk Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kas teadsid, et supertoidu kuulsuseni haibitud goji marjad kasvavad ka Eestis. Tegu on nimelt taralõnga viljadega.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1.5 dl Goji-marjad (kuivatatud)
3 sl Kirsi-laimisiirup (nt Rõngu oma)
1 tk Kaneelipulk
6 dl Vesi
1 kuhjaga sl Maisitärklis
1 dl Vesi (külm)
Vahukoor, vanilli- või kohupiimakreem (serveerimiseks)
1. Pane marjad, siirup ja kaneelipulk potti ootele. Siirupi asemel võid kasutada mõnd muud mahla, ehtsat laimi ja suhkrut. Kalla peale keev vesi ja jäta kõik 15 minutiks seisma.

2. Marjad, mis ise pisut suitsuse mekiga, muutuvad pehmeks ja imavad endasse hapuka siirupi ning maheda kaneeli maitsed.

3. Sega tärklis veega. Kuumuta supp, lisa segades sisse tärklis, kuid ära lase keema tõusta. Lase keedusel täielikult jahtuda.

4. Serveeri suppi vahukoore, vanilli- või kohupiimakreemiga. Väga hästi sobivad ka bubert ja kohupiimavorm.

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree