Argitoidud

Hakklihapanniroog seente ja aedviljadega

Keskmine hinne: 3.19 Allikas: Hakkliha. Pisikesest frikadellist pikkpoisini Autor: Rudolf Visnapuu
Hakkliha ei sobi mitte ainult kartulite, pasta ja muude n-ö raskete toorainetega. Kes tahab süüa midagi kergemat, ka sellele annab hakkliha alati võimaluse. Kellele aga tundub seguhakkliha ikkagi suure liialdusena, võib toidu valmistada hoopis kanahakklihaga.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Puhasta aedviljad ja lõika ribadeks. Vajadusel kupata seened ja/või tükelda väiksemaks.
2. Prae kuumal pannil väheses õlis esmalt hakkliha. Seejärel lisa sibul ning minuti pärast paprika- ja baklažaaniribad ja seened. Prae kuumal pannil, jättes aedviljad täpselt nii krõmpsuvaks, nagu ise soovid. Kõige lõpus, vahetult enne valmimist, lisa hiina kapsa ribad, kuumuta korra läbi ning maitsesta soola ja
musta pipraga.



HEA TEADA!
Suurema koguse valmistamiseks kasuta kahte panni – mida vähem asju on korraga pannil, seda parema praadimistulemuse saad.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa