Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Hakklihapanniroog seente ja aedviljadega

Argitoidud

Hakklihapanniroog seente ja aedviljadega

Rudolf Visnapuu Hakkliha. Pisikesest frikadellist pikkpoisini
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Hakkliha ei sobi mitte ainult kartulite, pasta ja muude n-ö raskete toorainetega. Kes tahab süüa midagi kergemat, ka sellele annab hakkliha alati võimaluse. Kellele aga tundub seguhakkliha ikkagi suure liialdusena, võib toidu valmistada hoopis kanahakklihaga.
kuni 20 min
Gluteenivaba
Kiudainerikas
Retsept
portsjonile
600 g Kodune hakkliha
3 tk Punane sibul
1 tk Baklažaan
3 tk Paprika
200 g Metsaseened
0.5 tk Hiina kapsas (väike)
Õli (praadimiseks)
Sool
Must pipar
1. Puhasta aedviljad ja lõika ribadeks. Vajadusel kupata seened ja/või tükelda väiksemaks.
2. Prae kuumal pannil väheses õlis esmalt hakkliha. Seejärel lisa sibul ning minuti pärast paprika- ja baklažaaniribad ja seened. Prae kuumal pannil, jättes aedviljad täpselt nii krõmpsuvaks, nagu ise soovid. Kõige lõpus, vahetult enne valmimist, lisa hiina kapsa ribad, kuumuta korra läbi ning maitsesta soola ja
musta pipraga.



HEA TEADA!
Suurema koguse valmistamiseks kasuta kahte panni – mida vähem asju on korraga pannil, seda parema praadimistulemuse saad.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega