Argitoidud

Porgandikook kaneeliga

Keskmine hinne: 3.12 Allikas: Oma Maitse Autor: Angeelika Kang
Sügise juurde kuulub üks suur ja kohev porgandikook, mis läheb seistes aina paremaks. Õli asemel võid kasutada ka sulatatud võid, kuid õliga jääb kook mahlasem. Kogus 10 lõiku.
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Vahusta munad ja suhkur kohevaks vahuks. Lisa õli, peeneks riivitud porgandid ja omavahel segatud kuivained. Vala tainas lahtikäivasse 24 cm läbimõõdusesse võitatud koogivormi ja küpseta 175-kraadises ahjus 50–55 minutit.
2. Serveerides raputa peale tuhksuhkrut.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mulgipudru 17.aug 2014 19:13
Väga hea ja lihtne kook. :)
tundmatu 05.aug 2014 09:25
Proovige seda kooki ka porgandi ja kookosega
1