Argitoidud

Kartuli-forellikotletid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Hakkliha Autor: Indrek Kivisalu
Seda toitu saab valmistada mitmel moel. Kasuta pooleldi valmis keedetud kartuleid – nii on kindlam, et kotletid ikka korralikult valmivad. Muidugi võib kotletimassi sisse panna ka täiesti toored kartulid, kuid siis peaks kotlette veidi kauem praadima ja ka korraks ahjust läbi laskma.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Pane kooritud kartulid külma veega keema ja jäta need pooltooreks. Jahuta, siis on kartuleid parem riivida.

2. Lõika kala tükkideks ja lase läbi hakklihamasina. Lisa juurde riivitud kartul, petersell, murulauk, jahu ja munad ning maitsesta soola ja pipraga. Sega ühtlane mass ja jaga see kuueks.

3. Vormi käte vahel kotletid ja kata riivsaiaga. Prae pannil kahelt poolt kuni valmimiseni.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa