Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kilusoust

Argitoidud

Kilusoust

Pille Enden Kodused kastmed
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kilusoust keedetud kartulitega on lihtne soolane rannakülaroog, mis täidab tühjemagi kõhu. Kellele maitseb, võib sibulakogust suurendada. 

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
15 tk Vürtsikilu
75 g Või
1 tk Mugulsibul
6 dl Kalapuljong
2 sl Nisujahu
2 sl Hapukoor
SERVEERIMISEKS
8 tk Keedetud kartul
Aedtill
1. Puhasta kilud ja haki peeneks või püreeri hoopis saumikseriga.

2. Haki sibul ja kuumuta pannil võis koos jahuga 3 kuni 4 minutit. Vala juurde puljong ja keeda mõned minutitd kastet segades, kuni see hakkab paksenema.

3. Lisa kastmesse peenestatud kilud ja lase keema tõusta. Tõsta tulelt, sega hulka hapukoor ning serveeri keedukartuli ja tilliga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes