Argitoidud

Lambahakklihakaste tomati ja paprikaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodused kastmed Autor: Pille Enden
Lambahakkliha leiab turult ja vahel ka poest, aga seda saab ka ise valmistada. Rikkalikule kastmele annab pikantsust fetajuust.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Kuumuta hakitud sibulat ja küüslauku mõni minut pannil õlis. Siis lisa hakkliha ja pruunista.

2. Lisa tomatipasta, hakitud tomatid, kuubikuteks lõigatud paprika, puljong ja tüümian.  Hauta 15 kuni 20 minutit ja võta tüümianioksad kastmest välja.

3. Sega hulka kastmepaksendaja ja kuumuta läbi. Lisa murendatud feta ning maitsesta soola ja pipraga. Serveeri riisi või kuskussiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa