Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Pasta kooreses krevetikastmes

Argitoidud

Pasta kooreses krevetikastmes

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kooreses kastmes krevetid – see on hõrk roog igaks puhuks, ka argiõhtuks, sest valmib vaid veerand tunniga.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
350 g Lintpasta
1.5 sl Oliiviõli
3 küünt Küüslauk
3 dl Valge kuiv vein
1 dl Rõõsk koor 35%
3 sl Maitsestamata toorjuust
Sidrunimahl
400 g Kooritud krevetid
Aedtill (hakitud)
Sool
Must pipar
1. Kuumuta hästi õhukeseks viilutatud küüslauguküüsi pannil õlis paar minutit. Vala juurde vein ja lase minutike muliseda. Alanda kuumust ja sega hulka rõõsk koor ja toorjuust.

2. Maitsesta sidrunimahla, soola ja musta pipraga. Keeda kastet paar minutit kokku, lisa krevetid ja kuumuta läbi. Keeda samal ajal pasta pehmeks, nõruta ja sega kastmesse koos hakitud tilliga.

KOMMENTAARID

Siiri Kirikal 13.juuli 2015 09:18
1 dl= 100 ml
Keiu 09.juuli 2015 20:47
Palju te mahla panite ja veini ml.tes
Ave 26.dets 2013 23:13
Minu jaoks jäi ka liiga hapu. Järgmine kord panin oluliselt vähem veini ja rohkem koort ja toorjuustu, siis oli fantastiline.
Katariina 24.nov 2013 19:54
Minu jaoks jäi väga hapu, lisasin parema maitse saamiseks 5cl siirupit ning karbitäie purustatud tuunikala õlis siis sai maitse heaks.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes