Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Guljašš lambalihast

Argitoidud

Guljašš lambalihast

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Öö läbi marinaadis seisnud lambaliha tuleb pehme ja mahlane. Lisandiks sobivad kastme-versioonile guljaššist riis, pasta või kartulid. 
üle 60 min
Retsept
portsjonile
500 g Lambaliha
1 tk Sibul
75 g Suitsuliha
250 g Šampinjonid
0.5 dl Punane kuiv vein
1.5 dl Hapukoor
Sool
Must pipar
MARINAAD
1 dl Punane kuiv vein
1 sl Apelsinimahl
0.5 sl Sidrunimahl
1 tera Nelk
1 leht Loorber
3 tera Must pipar
4 sl Õli
1. Sega 1 dl veini apelsini- ja sidrunimahlaga. Lisa nelk, loorberileht ja pipraterad. Pane liha 8 tunniks marinaadi.

2. Võta marinaadist, kuivata salvrätikuga ja kurna marinaad läbi sõela. Haki sibul, lõika suitsuliha väikesteks kuubikuteks. Puhasta ja poolita seened ja tükelda liha. Kuumuta suitsuliha pannil koos hakitud sibulaga läbi, lisa tükeldatud lambaliha ja pruunista ka see.

3. Lisa seened, marinaad ja ülejäänud vein ning hauta umbes 1 tund või kuni liha on pehme. Sega hulka hapukoor, maitsesta soola ja pipraga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega