Argitoidud

Guljašš lambalihast

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Öö läbi marinaadis seisnud lambaliha tuleb pehme ja mahlane. Lisandiks sobivad kastme-versioonile guljaššist riis, pasta või kartulid. 
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Sega 1 dl veini apelsini- ja sidrunimahlaga. Lisa nelk, loorberileht ja pipraterad. Pane liha 8 tunniks marinaadi.

2. Võta marinaadist, kuivata salvrätikuga ja kurna marinaad läbi sõela. Haki sibul, lõika suitsuliha väikesteks kuubikuteks. Puhasta ja poolita seened ja tükelda liha. Kuumuta suitsuliha pannil koos hakitud sibulaga läbi, lisa tükeldatud lambaliha ja pruunista ka see.

3. Lisa seened, marinaad ja ülejäänud vein ning hauta umbes 1 tund või kuni liha on pehme. Sega hulka hapukoor, maitsesta soola ja pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa