Argitoidud

Magus kõrvitsasupp ebaküdooniaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kaks väärikat ühes.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Haki kõrvits väiksemateks tükkideks.
2. Puhasta ja lõigu ebaküdooniad.
3. Aseta kõik komponendid potti ja hauta, kuni kõrvits on pehme.
4. Püreesta saumikseriga või kannmikseris.
5. Lase supil maha jahtuda ja serveeri meelepärase lisandiga.

NIPP
Ebaküdooniast ja kõrvitsast saad ka maitsva moosi. Kasuta samu komponente, kuid vähenda vedelike kogust, et moos jääks paksem. Soovi korral võid jätta lõpptulemuse püreestamata või püreestada osaliselt, nii et moos jääb kergelt tükiline.

HEA TEADA!
* Serveeri kas jäätise, vahukoore või kohupiimakreemiga.
* Algul võid suhkrut vähem lisada, sest maitset mõjutavad nii kõrvitsa, ebaküdoonia kui ka mahla magusus. Samas peaks tulemus jääma siiski pigem hapukaks – kui supp jääb liiga magus, pigista sisse veidi sidrunimahla.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa