Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kõrvitsapüreesupp rosmariiniga

Argitoidud

Kõrvitsapüreesupp rosmariiniga

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Kõrvitsapüree armastab kaunistamist. Rosmariinist puhevil aroomid saavad tasakaaluks rikkalikumaid maitseid röstitud kõrvitsaseemneid supile peale puistates ning koore- või õlitriibuga seda veelgi täiustades. 

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
200 g Kõrvits (puhastatud)
1 küüs Küüslauk
1 tk Sibul (väike)
Või või õli
1 oks Rosmariin
4 dl Kanapuljong
1. Haki sibul, küüslauk ja kõrvits.
2. Sulata potis või ja hauta köögiviljad kergelt läbi.
3. Lisa rosmariinioks ja puljong.
4. Keeda suppi, kuni kõrvits on pehme.
5. Püreesta supp ja serveeri koheselt.

HEA TEADA!
* Kui soovid rammusamat suppi, lisa supile pärast püreestamist rõõska koort ja kuumuta korraks läbi.

KOMMENTAARID

madisson 17.juuni 2014 13:37
Vahemeri
terje 12.dets 2013 17:54
Pyreesupid ei ole just mu suurimad lemmikud, aga see supp koos peot2ie kuumsuitsukanaga on lihtsalt super! Soovitan soojalt!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke