Argitoidud

Aasiapärane kõrvitsasupp

Keskmine hinne: 2.02 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Tšilli, laim, kookoskoor ja maitseks soolased kastmed - need annavad leebele kõrvitsale juurde tõelist maitsejumet. 
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Haki porru, küüslauk, tšilli ja ingver ning kuumuta potis õlis.
2. Lõika kõrvitsast õhukesed ribad ja lisa potti.
3. Lisa potti puljong, laimimahl ja soja ning kalakaste.
4. Hauta suppi keskmisel kuumusel, kuni kõrvits on poolpehme.
5. Lisa kookoskoor ja kuumuta, kuni kõrvits on peaaegu pehme, kuid mitte püdel.
6. Vahetult enne serveerimist lisa supi sisse hakitud värsket koriandrit.

HEA TEADA!
* Igasuguse kõrvitsasupi puhul tasub puljongina eelistada just kanapuljongit, mille maitse sobib kõrvitsaga ideaalselt.
* Kui soovid rammusamat suppi, asenda kookospiim kookoskoorega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa