Argitoidud

Kalkunipada kõrvitsaga

Keskmine hinne: 3.02 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Üks pada, üks tegemine. Selged rustikaalsed maitsed. 
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Lõika kalkunifilee ribadeks ja pruunista liha kuumal pannil. Maitsesta soola ja pipraga.
2. Tõsta liha haudepotti ja hauta umbes viis minutit.
3. Haki sibul ja lõika paprika suuremateks ribadeks, tee kartulid kuubikuteks ja lisa kõik potti. Kuumuta aeg-ajalt segades umbes viis minutit.
4. Lisa puljong, puhastatud kõrvitsakuubikud, hakitud küüslauk, loorberileht ja tüümian ning lase keema.
5. Kata kaanega ja hauta umbes pool tundi, kuni köögiviljad ja liha on pehmed.


HEA TEADA!
* Võid sarnast rooga proovida ka kana- või sealihaga.
* Rooga saad hautada pliidil või pista pott koos kaanega ahju. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa