Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Magus kõrvitsasupp õunaga

Argitoidud

Magus kõrvitsasupp õunaga

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Magusat kõrvitsasuppi võid pakkuda nii soojalt kui ka külmalt. Samuti võid suppi lahjendada joogiks või kasutada seda smuutide tegemisel.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 sl Suhkur
0.5 tk Sidrun (värske mahl)
150 g Kõrvits (puhastatud)
1 tk Õun
1 tl Ingver (hakitud)
2 dl Õunavein või õunamahl
Rõõsk koor 35%
1. Sulata potis suhkur ja sidrunimahl.
2. Koori ja haki õun ning kõrvits ja lisa koos hakitud ingveriga siirupile.
3. Kuumuta segu kergelt läbi ja vala juurde õunavein.
4. Hauta suppi, kuni viljad on pehmed, ja püreesta seejärel.
5. Serveeri vahukoorega.

HEA TEADA!
* Lastesupi valmistamiseks asenda õunavein õunamahlaga. Ühtmoodi hästi sobib nii kodune kui ka poemahl.
* Vahukooremütsi asemel võid lisada supile ka näiteks kohupiima. 

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree