Argitoidud

Magus kõrvitsasupp õunaga

Keskmine hinne: 3.58 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Magusat kõrvitsasuppi võid pakkuda nii soojalt kui ka külmalt. Samuti võid suppi lahjendada joogiks või kasutada seda smuutide tegemisel.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Sulata potis suhkur ja sidrunimahl.
2. Koori ja haki õun ning kõrvits ja lisa koos hakitud ingveriga siirupile.
3. Kuumuta segu kergelt läbi ja vala juurde õunavein.
4. Hauta suppi, kuni viljad on pehmed, ja püreesta seejärel.
5. Serveeri vahukoorega.

HEA TEADA!
* Lastesupi valmistamiseks asenda õunavein õunamahlaga. Ühtmoodi hästi sobib nii kodune kui ka poemahl.
* Vahukooremütsi asemel võid lisada supile ka näiteks kohupiima. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa