Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Bataadi-kanahautis

Argitoidud

Bataadi-kanahautis

Pille Enden Juurikad potti
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
See roog on pärit Ameerika lõunaosariikidest, kus bataat on väga levinud igapäevane köögivili. Lisandiks sobib keedetud riis.

40-60 min

30 minutit + 30 minutit hautamiseks

Retsept
portsjonile
600 g Kanafilee
2 sl Õli
0.5 dl Kuiv vermut (või valge vein)
Sool
Must pipar
0.25 tl Kaneel
1 tl Pruun suhkur
2 tk Õun
2 tk Bataat
1. Tükelda kanafilee kuubikuteks ja pruunista kastruli põhjas õlis. Sega vermut, sool, pipar, kaneel ja
suhkur ning vala kanale.

2. Koori õunad, lõika sektoriteks ja pane potti. Hauta kaane all madalal kuumusel 25 minutit.

3. Keeda koorega bataadid eraldi potis pehmeks, koori ja tükelda. Lisa roale, sega ja hauta veel 5 minutit.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke