Argitoidud

Suvikõrvitsa-parmesanikeeksid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Maitsevad soojalt kõige paremini. Kogus 8 kuni 10 tükki.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Kuumuta suvikõrvitsat 1 sl võiga mõni minut, maitsesta soolaga ja seejärel tõsta kaussi jahtuma.

2. Lisa munad, hapukoor ja sulavõi ning sega ühtlaseks.

3. Ühenda teises kausis jahu ja küpsetuspulber, sega hulka juust ja maitseainesegu. Ühenda nüüd mõlema kausi sisu ning sega ühtlaseks tainaks, tõsta vormidesse ja küpseta 190-kraadises ahjus 20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mann 03.okt 2013 10:21
kust neid vahvaid vorme saab?
1