Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Toekas juustune kartulivorm seentega

Argitoidud

Toekas juustune kartulivorm seentega

Kaie Mei Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Artur Sadovski
Hea roog sellisena mõne rohelise salatiga või lisandiks aurutatud kala kõrvale.

40-60 min

Retsept
portsjonile
25 g Või
4 küünt Küüslauk
100 g Metsaseened
3 oksa Rosmariin
1 tl Sool
Must pipar
4 dl Piim
200 g Brie juust (mahedama maitsega)
8 tk Kartul
0.5 dl Mandlid (koorimata)
1. Kuumuta kooritud ja suuremateks tükkideks hakitud küüslauguküüned pannil võis kuni kerge tooni saamiseni. Lisa siis hästi peeneks hakitud seened, samuti rosmariinioksad, ning hauta mõni minut. Maitsesta
segu soola ja musta pipraga. Lisa piim ja kuumuta keemiseni, eemalda pann tulelt.

2. Koori ja tükelda kartulid õhukesteks viiludeks, sega need maitseka piima hulka. Lõigu hulka pool juustust, sega see kartuliviilude vahele. Vala kõik ettevalmistatud ahjuvormi.

3. Kata järelejäänud juustuviilude ja hakitud mandlitega. Küpseta 190-kraadises ahjus 40 minutit ehk kuni kartulid on pehmed ja pind kuldpruun.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes