Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Peedisupp baklažaani ja fetaga

Argitoidud

Peedisupp baklažaani ja fetaga

Kaie Mei Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Artur Sadovski
Vananaistesuve kiituseks.

40-60 min

Retsept
portsjonile
1 tk Punane sibul
2 tk Varsseller
Oliiviõli
1 tk Baklažaan
1 tk Peet (suur)
2 lehte Loorber
Vesi või puljong
50 g Rukola
120 g Feta
1. Haki sibul ja varsseller väikesteks ning baklažaan ja peet 1–2 cm paksusteks kuubikuteks. Kuumuta potipõhjas paari lusikatäie õli sees sibul ja seller poolpehmeks, siis lisa baklažaanikuubikud. Vajadusel lisa õli. Kuumuta segades mõni minut, siis lisa peedikuubikud, loorberilehed ja nii palju puljongit või
vett, et see viljad kataks. Keeda mõõdukas kuumuses, kuni viljad on hästi pehmed.

2. Maitsesta vahepeal sobiva koguse soola ja pipraga. Eemalda väike osa supist eraldi kaussi, ülejäänu püreesta õrnaks ja ühtlaseks.

3. Maitsesta rukolat vähese oliiviõliga. Serveeri kuuma suppi mõne lusikatäie tiheda supikraami, peotäie rukola ja kreemja fetaga. Soovi korral nirista veel peale head oliiviõli.

KOMMENTAARID

arxitibi 16.märts 2014 16:02
Kasutasin keedetud peeti ning eriasin osa supi mittepüreestamist, sest ei teinud nii ilusaid tükke. Aga mulle meeldis. Tõeline naistekas.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes