Argitoidud

Kõrvitsavorm

Keskmine hinne: 3.88 Allikas: Oma Maitse Autor: Tõnu Kõrvits
Muusikamehe hittroog.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori kõrvits ja tükelda poole pöidla suurusteks kuubikuteks. Vala ahjupannile veidi õli ning puista sinna kõrvitsatükid. Lisa noaküljega purustatud küüslauguküüned. Maitsesta vürtsköömne, soola ja pipraga.

2. Vala üle maitsestamata jogurtiga ja pane peale võitükikesed. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 45 minutit.

3. Kõrvits ei tohiks enam krõmpsuda ega ka “pudruseks” laguneda. 5–10 minutit enne väljavõtmist raputa üle parmesaniga ja soovi korral peekoniviiludega. Serveerides lisa maitseroheline.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa