Argitoidud

Omlett

Keskmine hinne: 3.39 Allikas: Oma Maitse Autor: Tõnu Kõrvits
Omlett Kõrvitsa moodi.
Valmistusaeg: kuni 20 min
1. Kui tahad toekamat omletti, pane peekon pannile särisema. Klopi munad piimaga, lisa täisterajahu ning jogurt või hapukoor, mis annab pehme sametise nüansi. Maitsesta soola-pipraga ning vala peekonilõikudele.

2. Keera tuli vaiksemaks. Võid lisada ka oliive, suitsuvorsti, maitserohelist, tomateid, isegi karrit – see on avatud vorm. Lõpuks puista peale tšillihelbeid ja pipart – juba värvi mõttes. Toit peab ilus välja nägema!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Andreas 10.okt 2015 18:28
Kas täisterajahu ja tśillihelbed peavad olema
Kaido 06.dets 2014 10:51
Sai tõesti hea, aga lõpus pidin ikkagi silikooni pannile peale panema, et ta korralikult ka pealt ära küpseks. Ilma kaanete kippus tooreks jääma.
1