Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kodune hakkšnitsel

Argitoidud

Kodune hakkšnitsel

Lia Virkus Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Mahlane ja maitsev hakkšnitsel pakub kotlettidele vaheldust. Kõrvale sobivad hästi keedetud-küpsetatud kartulid ja hapukooresalat.

20-40 min

Retsept
portsjonile
400 g Sehakkliha või kodune hakkliha
1 tk Muna
2 sl Vesi
Sool
Must pipar
Õli (praadimiseks)
25 g Või (serveerimiseks)
PANEERIMINE
5 sl Riivsai
1 tk Muna
SALAT
1 peotäis Lehtsalat
3 sl Hapukoor
Aedtill
Suhkur
Sool
1 törts Äädikas
1. Valmista kõigepealt salat: rebi lehtsalat tükkideks ning sega koorest, tillist, äädikast, suhkrust ja soolast tehtud kastmega.

2. Valmista hakklihast, munast ja veest tainas, klopi see ühtlaseks massiks. Maitsesta soolapipraga. Vormi segust ovaalsed šnitslid, kasta need lahtiklopitud munasse, paneeri riivsaias ja prae õlis küpseks.

3. Serveeri sulavõiga ülevalatult koos kartuli ja salatiga.

KOMMENTAARID

Olar Kärner 12.aug 2014 14:18
mmmmmmmm
Heidit Kaio 12.aug 2014 11:31
Sulavõiga üle valada - kindlasti maitsev, aga kõlab üsna talviselt :) Kuigi ega ma ise sellest praegu ära ei ütleks.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke