Argitoidud

Kodune hakkšnitsel

Keskmine hinne: 3.26 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Mahlane ja maitsev hakkšnitsel pakub kotlettidele vaheldust. Kõrvale sobivad hästi keedetud-küpsetatud kartulid ja hapukooresalat.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Valmista kõigepealt salat: rebi lehtsalat tükkideks ning sega koorest, tillist, äädikast, suhkrust ja soolast tehtud kastmega.

2. Valmista hakklihast, munast ja veest tainas, klopi see ühtlaseks massiks. Maitsesta soolapipraga. Vormi segust ovaalsed šnitslid, kasta need lahtiklopitud munasse, paneeri riivsaias ja prae õlis küpseks.

3. Serveeri sulavõiga ülevalatult koos kartuli ja salatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Olar Kärner 12.aug 2014 14:18
mmmmmmmm
Heidit Kaio 12.aug 2014 11:31
Sulavõiga üle valada - kindlasti maitsev, aga kõlab üsna talviselt :) Kuigi ega ma ise sellest praegu ära ei ütleks.
1