Argitoidud

Ahjus küpsetatud kanakarri

Keskmine hinne: 3.47 Allikas: Toite piimast, koorest ja kohupiimast Autor: Epp Mihkels
Vürtsika karriroa valmistamisel on harjutud kasutama kookospiima, ent sama edukalt võib tarvitada ka vahukoort. Et rooga oleks eriti hõlpus teha, pane see ahju. Seal podiseb ja valmib karri ise.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika kana kuubikuteks. Kuumuta ahjukindlal sügavamal pannil või malmpotis õli ning pruunista seal kiirelt kanatükid. Lisa maitseained, hakitud tšilli ja küüslauk, viilutatud porru ja mesi. Vala peale vahukoor.

2. Pane roog pooleks tunniks 200kraadisesse ahju podisema.

3. Kui kana on küps, maitsesta leem laimimahlaga. Puista karriroog üle hakitud koriandriga ja serveeri riisiga. Kui soovid, võid soola asemel kasutada ka kalakastet.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa