Argitoidud

Liharullid mustade ploomidega

Keskmine hinne: 2.63 Allikas: Söögimosaiik Autor: Raili Mikk
Mingit erilist kunsti liharullide tegemiseks vaja ei lähe, aga koorene kaste, kuhu kõik lihamahlad ja maitsed sisse on imbunud, viib keele alla. 
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika lihatükk viiludeks, vasarda üsna õhukeseks ja maitsesta soola ning pipraga.

2. Puista peale rohkelt peterselli, hakitud musti ploome ja juustu. Viimased võid lisada kangina. Kõike pane nii palju, kui süda ihkab, peaasi, et kogu kraam rulli keerates ära mahub. Kinnita kompsukesed paari puutikuga.

3. Pruunista rullid rasvaines ja tõsta koos pannile jäänud lihamahladega ahjuptti. Lisa vesi ja koor ning hauta pehmeks, umbes tunnike.

4. Serveerides haki juurde maitserohelist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
H 16.veeb 2014 15:17
Mis temperatuuridel hautama peaks?
1