Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Liharullid mustade ploomidega

Argitoidud

Liharullid mustade ploomidega

Raili Mikk Söögimosaiik
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Meeli Küttim
Mingit erilist kunsti liharullide tegemiseks vaja ei lähe, aga koorene kaste, kuhu kõik lihamahlad ja maitsed sisse on imbunud, viib keele alla. 

üle 60 min

Retsept
portsjonile
700 g Veiseliha
Sool
Must pipar
Petersell
12 tk Mustad ploomid
60 g Juust
2 dl Vesi
2 dl Rõõsk koor 10%
SERVEERIMISEKS
Petersell
Roheline sibul
1. Lõika lihatükk viiludeks, vasarda üsna õhukeseks ja maitsesta soola ning pipraga.

2. Puista peale rohkelt peterselli, hakitud musti ploome ja juustu. Viimased võid lisada kangina. Kõike pane nii palju, kui süda ihkab, peaasi, et kogu kraam rulli keerates ära mahub. Kinnita kompsukesed paari puutikuga.

3. Pruunista rullid rasvaines ja tõsta koos pannile jäänud lihamahladega ahjuptti. Lisa vesi ja koor ning hauta pehmeks, umbes tunnike.

4. Serveerides haki juurde maitserohelist.

KOMMENTAARID

H 16.veeb 2014 15:17
Mis temperatuuridel hautama peaks?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes